2011. június 2., csütörtök

M sebességmérő átalakítás E61 E87 E90 Fehér Piros világítás, stb

M sebességmérő átalakítás E61 E87 E90 Fehér Piros világítás, stb:
A sebességmérő átalakítás világítás minden BMW 1-es E81/E82 He / 3 He és E87/E88 ReiheE90 sorozat!

Rólunk, mi vagyunk lelkesek BMW 1-es driver egy bizonyos know-how-t, és elég sok mindent megtett, amit szakmailag a saját autó. Miért kellene fizetni száz dollárt a BMW, ha ez is olcsóbb és ugyanolyan jó?

(A termesztését Chassiteilen, mint az M csomag, a teljesítmény csomagot, egészen a teljes enteriőr, mint például ülések, belső berendezés, világítás, hangosítás, stb.)

Ha érdekel, mi is csatolja a 1-es sorozat a stílusos Shark antenna (vagy egyéb átalakítás / install /)! Minden lehetséges! Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi is megengedheti magának, hogy tegyen ajánlatot!

Ebben az aukciós ajánlatot adja meg a "átalakítás" a kilométeróra világítás a BMW 1-es vagy 3-as sorozat! Átalakításával kap az eredeti világítás a BMW M3 és az 1-es sorozat M Coupe!

A magán magán így a nagy ár!

Itt, a háttérvilágítás fehér, és átépítették a fedélzeti számítógép a RED.

Miután a vásárlási örömmel, hogy gondoskodjon egy találkozót, ahol építünk az Ön számára a helyszínen a sebességmérő, majd újjáépítették. Kb 2-3h, ahol meg lehet tudni, hogy képviselje a körülbelüli közepén Mönchengladbach lába.

Felveheti velünk a kapcsolatot is, mint hogy elküldi a Speedo postán. Kézhezvételét követően a pénzt fogjuk befejezni a sebességmérő egy nap, és a munka körül küld vissza. A terjeszkedés lehet magyarázni nagyon szeretik minket.

De ha van valami különleges színt kér, ez is megvalósítható.

- Díj a szerelési anyagokat is beleértve 79 €!
- Conversion külvárosában a kinevezés 41069 Mönchengladbach lehetséges (mi lenne hívás után 2-3h, ha a sebességmérő készen áll a telepítésre az autó természetesen tartalmazza.!)
- Újjáépítése után a hajózási elérhető számunkra is! Itt felül fogja vizsgálni a sebességmérő ugyanazon a napon, és küldje vissza az akkor (csak előzetes időpontegyeztetés alapján!)
Ár: 79 EUR